Heb je het gevoel dat je nood hebt aan meer energie, balans, levenskracht en minder kwaaltjes? Heb je nood aan een time-out? Verlang je naar een dieper contact met jouw wérkelijke essentie?
Wil je graag jouw energieke Zelf terugvinden? Jouw totale gezondheid en natuurlijk wel-zijn in eigen handen nemen? 

Een healingdag is een seizoensgebonden dag waarop ik jullie in alle liefde en zachtheid begeleid met praktische tips, inzichten en haalbare oefeningen om thuis verder mee aan de slag te gaan.
Dit alles is telkens gesteund op het seizoen waar we ons op dat moment in bevinden. Alsook op eeuwenoude Oosterse wijsheden zoals yin/yang en de vijf elementen filosofie.

Wat mag je verwachten?
- een leerrijk, inspirerend doch ontspannend dagje voor jeZelf
- geleide meditaties en relaxatie momenten
- uitleg en praktische tips rond natuurlijke en helende voeding volgens het seizoen
- lichaamsgerichte en energetische oefeningen
- als lunch een gezonde maaltijdsoep en de proevertjes die we samen maken
- om af te ronden een gezond dessert (suikervrij en plantaardig)
- een dag vol inzichten en voeding voor lichaam én geest

Investering in jezelf = 70 euro per dag
(inclusief soep, proevertjes, dessert, water, granenkoffie en thee.)
Alle dagen kunnen apart gevolgd worden. Al is het een grote meerwaarde om de gehele reeks opeenvolgend te kunnen mee volgen. Schrijf je je in voor alle dagen? Dan betaal je slechts 315 euro ( = 35 euro korting, alles op voorhand te betalen)

Hoe inschrijven?
Stuur een mailtje naar ellen@naturellen.com, geef je gewenste datum(s) van aanwezigheid door en schrijf het voltallige bedrag over op BE70 7350 4817 3925. Je plaatsje is pas definitief na betaling. Plaats voor Max 9 mensen! Mensen die de volledige reeks wensen te volgen krijgen voorrang.

Opmerkingen:
- de deuren gaan een kwartiertje op voorhand open; gelieve op tijd te komen zodat alles vlotjes, rustig en helder verloopt.
- breng gerust warme sokken en/of pantoffels mee (leave your shoes at the door and enter with your soul ;-) )
- draag comfortabele kledij en zorg voor aangepast schoeisel en jas (sommige activiteiten gaan echter soms kort buiten in de tuin door)
- breng best pen en papier mee om te noteren


DATA: Telkens van 10u tot 16u 

- zaterdag 27 juni

- zaterdag 25 juli 

- zondag 23 augustus

- zondag 25 oktober 

- zondag 20 december 


Héél graag tot dan!


CORONA UPDATE:


Wegens de corona-maatregelen zullen alle zomer en nazomer activiteiten tot nader order zoveel mogelijk volledig BUITEN doorgaan. 

Ik wacht nog af op de beslissingen van de nationale veiligheidsraad maar leef op goede hoop voor mijn activiteiten komende zomer.

We hebben namelijk een zeer grote en geschikte tuin voor U ter beschikking om volledig tot rust te kunnen komen en te herbronnen. Uiteraard worden hier steeds de nodige voorzorgsmaatregelen nageleefd en zal ik deze alsook uit respect ten allen tijde goed bewaken.

Bij slecht weer (bvb.hele dag regen en/of koude) wordt er steeds een alternatieve datum voorgesteld binnen de 14 dagen. Terugbetalingen hoop en tracht ik zoveel mogelijk te vermijden. Ik zal indien nodig steeds zoeken naar een geschikte datum die voor iedereen past. Bij overmacht kan er uiteraard een terugbetaling worden gedaan indien U dit wenst. Bedankt voor uw flexibiliteit, begrip en medewerking!


Wat mogen jullie verwachten?


Een zomer en nazomer vol:

- meditatie avonden
- healing avonden
- healing dagen


denk aan: een kleine intieme kring vol gelijkgestemde zielen midden in de natuur, een grote tafel vol gezonde lekkernijen, kookdemonstraties, live muziek op de harp, sjamanen drum, gitaar, mediteren, relaxeren, ademen en bewegen in de natuur, kampvuur, ...


Ik kijk ernaar uit om jullie terug veilig, gezond en wel te mogen ontvangen. Ik kijk uit naar een héérlijke zomer!


Wie nog?

© Copyright. All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren